【Silran】大忙人皮膚變好秘訣,人蔘三合一美肌保濕乳霜!

blog banner

一忙就會忽略護膚,想盡快訓覺,晏d起身,用盡時間爭取休息,但晚晚開冷氣做少d保濕第二朝起身皮膚又會乾到出紋,朝朝化妝皮膚又黃,唔用下美白真係過唔到自己果關……

韓國美白保濕產品方面真係做得幾好,大部分產品用過真係有功效,特別鐘意塗上面會變成水珠產品,得意又快吸收…

39454112_2180264465576767_3940347411330760704_n

39453567_2180259932243887_562246377648685056_o

Silran 人蔘三合一美肌保濕乳霜,一支有齊爽膚水、乳液、精華素功效的三合一保濕乳霜,塗上面會變成水珠,輕拍面部已經完全吸收,眼周都可以用,遲咗起身都唔驚,蘊含人蔘、透明質酸、多種維他命及珍貴草本成份,美白、保濕、修護、滋潤一支搞掂哂。忙!皮膚都可以靚^^

39536024_2180260112243869_3933629107522240512_o

Silran 人蔘三合一美肌保濕乳霜:

 

moisture_cream
立即購買 gogo >>

 

https://www.ewha-care.com/products/silran-plus-whitening-moisture-cream-50ml

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

免責聲明:

是次產品/產品資料由 品牌 提供, 本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

希望大家鐘意今次我嘅分享la~

多謝收看

blog banner

 

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s