新一季保濕之選 CRILUNA 山羊奶面霜│梨花 Ewha Care

WhatsApp Image 2018-04-14 at 11.40.55 AM
有好多朋友一聽到話呢個係羊奶Cream嗰陣,第一個感覺就話「哇!咁咪好笠?」🤔,但係試完之後就即刻買嚟用了。其實亦都帶出,點解我地梨花堅持會開一間實體店。🏢

Ewha Retail Info.

喺我地眼中所謂「實體店」,就係「實實在在」咁比用家上來「體驗」的商店。有時網上吹捧到幾咁勁都好,實際使用又係另外一回事,純靠網上資料始終比較難去決定啱你的護膚產品。有得實際試上臉或手就一定係最好了。

呢款來自韓國的「Criluna 山羊奶滑肌保濕面霜🐐,最好將佢用嚟做日間妝前保濕,佢蘊含70%山羊奶精華,羊奶蘊含天然羊脂酸、α羥基酸、蛋白質、礦物質(微元素) 和維生素A及E等,呢啲係其它種類護膚產品所缺少的,係一種天然的抗炎劑。山羊奶產品好處只需網上搵搵就有💻,呢度唔多長述了。

Shopline Header banner - Criluna

除咗山羊奶精華成分,呢款面霜既其他成分包括有:尿囊素成分作舒緩緊張皮膚、腺苷助改善皺紋、菸鹼胺助抗氧化、淡斑等等,最緊要係做得到水油平衡保濕功能。💦💦

最後有個特點就係,對比其他市面上的50-60ml既保濕霜,佢足足有120g,即約120ml大一倍!有啲朋友因為見佢大大樽,連腳踭乾涸位置都拎嚟搽添!(Ewha Care 有售/ 查詢:2304 1777 / 網上直接購買:https://goo.gl/sQoK98⬅️

——————
一般早上使用方法:🌞
洗完臉用完爽膚水(採用較水質的保濕爽膚水,避免用厚質感既緊膚水💥)同精華後,拎大約三個一毫子大的份量,點在兩邊面頰同額頭位置,然後輕輕打圈推。Cream裡面橙色既羊奶精華Capsule會爆開出嚟形成一粒粒白色水珠。之後可以合埋隻眼輕輕咁拍打直至被皮膚完全吸收就可以了。之後就可以直接搽防曬,進入化妝程序。💄

一般晚間使用方法:🌝💤
同早上其實大同小異,只係梨花會建議,喺之後可以好薄薄地咁搽一層保濕睡眠面霜,較有少少黏度既睡眠面霜或面膜,係可以幫你整晚鎖實護膚品避免被空氣無情帶走🌬️。有關睡眠面霜我地亦有個推介(➡️https://goo.gl/4T9Kbg

——————
銷售點:梨花 Ewha Care🏢
地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈三座五樓A2室(🚈觀塘站B出口最近)
營業時間:Mon – Sun 12:00 – 20:00
門市查詢電話:2304-1777
Whatsapp留言:+85292492735
——————
梨花各類產品:www.ewha-care.com
梨花Youtube:https://goo.gl/eVWhsZ
專業護膚化妝品品牌代理公司

#Criluna #山羊奶 #梨花EwhaCare #ewhacare #好保濕 #出埋水珠 #肌膚水油平衡保濕法 #大大樽係好好用 #韓國製造 #但山羊奶成分來自紐西蘭

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s