香港地勤激讚! 韓國蝸牛胎盤素面膜到港喇!

Blog20170922

敷面膜一直都係護膚中的最基本步驟,敷一塊靚既面膜仲可以預防到好多皮膚歲月問題添!

現任職香港地勤的Bella就最鍾意敷「孖屎」,睇下佢點講?

pp

「我真係會日日敷,因為唔好以為地勤唔駛飛就唔乾,地勤日日喺冷氣好勁既空間度做嘢,又要化妝,放工時皮膚啲水真係好似被扯走曬咁,敷塊面膜就可以好快咁幫皮膚回復水分喇。」

Bella Excell Mask

「最近經常晚睡早起,面色不帶妝就超難看,又跑到Ewha care 那邊挑面膜。👏🏻LUXURY CARE SNAIL PLACENTA AMPLE MASK 👈🏻比名字吸引了!保濕之外還會幫助加快皮膚更新😍」

「這美白面膜薄薄的很貼面,而且質料敷上臉好舒服。十幾分鐘後拿下來 稍微打圈拍拍臉 ,精華都好快吸收,到翌日面色還是在提亮狀態。素顏都有好氣色❤️」

Ewha Care店長阿WING提提大家,面膜都有分敷後「要過水」同「唔要過水」,坊間有啲面膜,標榜美白效果好好,但美白面膜的成分通常保濕程度偏低,故建議敷完之後洗一洗走多餘精華;而保濕的面膜則可以輕輕再按摩至被皮膚完全吸收。

Silver Mask ig

銷售點:梨花Ewha Care (https://www.ewha-care.com

Model: Bella Wong IG: https://www.instagram.com/bellvong/

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s