舒緩敏感肌!ETTANG面膜粉使用教學!

Ettang Cup Mask Min Hsu Cover

香港人做事講求急速,什麼都要快,連好好的做一個護膚保養都務求要快。但身為補習老師的Sher就話,選擇護膚品和選擇老師一樣,小心選擇質素高的來用來學,才會事半功倍!

Sher上個月去了韓國和日本旅行,日日出外暴曬令到皮膚都變得緊張泛紅。回到香港就用了來自韓國的Ettang美肌面膜粉,大讚面膜解決了她的皮膚問題。

WhatsApp Image 2017-09-13 at 7.44.23 PM

「呢隻面膜粉係我用過性價比超高的❤比起出面一般幾蚊包果d面膜,呢隻(敷完)個效果longlasting,佢鎮靜舒緩既效果十分好!敷佢之前用精華素搽左塊面先,個效果完全係做facial咁,真係好得!」

她還出了個影片教大家怎樣使用面膜粉呢!

ETTANG 美肌面膜粉 17g

 

12347710_1006820149375077_175524653648155987_n

每個面膜粉可以使用一次,密度超高對收緊毛孔都有效。

香港銷售點:梨花 EWHA CARE
地址:香港九龍觀塘 開源道60號 駱駝漆大廈三座五樓A2室
電話:2304 1777
Whatsapp查詢:9249 2735

 

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s