YihanCarino類肉毒桿菌點解咁厲害 ?

01b70a8f6f9e009cad30760eaa5053ebd80890733d

抗衰老係每個女人都希望嘅終極目標,有得選擇嘅話有邊個唔想KEEP住皮膚唔會老?而韓國品牌YihanCarino嘅Prestige Multi Ampoule,其抗皺抗衰老嘅能力方面,至8年前推出至今已有不少用家對其性能都讚不絕口,回購用家不少。而香港唯一的特約代理商都不斷接到由韓國買完想回購的用家的訂單,可知其口碑係毋庸置疑。

因為近排買嘅客仔多咗,但係我喺舖頭解釋過幾多次都好,我啲客仔返到屋企就失晒憶,成日話唔夠潤,所以店長今日話比大家知,一格Carino Prestige Multi Ampoule即係有幾多。

01bb38fbfbd3bcab6992ae2bd3540d758a2eb8467c
樽身嘅條係用嚟比用家睇住嚟揼,唔彈返上嚟小一格先算係一格啊。

佢個樽設計唔係採用平時嘅「油壓式」,按咗落去唔會自動彈返原位,只會微微向上彈返。呢個係一般壓力下反彈而已,所以記得一樣嘢,唔係「揼一下」,而係「揼一格」。用嘅時候見住樽身嘅線,例如今次見到有7條線,咁你按到得返6條線就等於揼出一格份量喇(一般按3-5下就會按出一格份量)。咁一格其實會有幾多呢?好似男仔(我)用的話,塊面搽曬都仲有剩,搽埋眼角眼袋位都仲有剩,搽埋頸都仲有剩,仲夠搽兩隻手。唔怪得用完呢支botox精華唔駛再搽眼霜面霜。

呢盒Carino Prestige Multi Ampoule嘅特點,就係佢係利用到左旋C技術,和一般維他命C唔同,佢係可以比人體吸收和利用而成為真正帶入皮膚底層(右旋C係會排出體外的)。而亦因為佢係屬於左旋C嘅關係,佢係唔需要長期使用(呢個好重要)!只需要連續用兩個月嘅時間,佢就可以比皮膚做到非常足夠嘅飽足感,直接令皮膚由內到外散發返健康嘅氣息出嚟,呢個效果係好多一般保養品係做唔到的。

01ddfa47565d99017d5b3e045ab5ae8d9b9fd92bae
記住用之前有幾多格,唔好揼一兩下就算,唔好慳,慳住用效果唔會咁明顯。
01b70a8f6f9e009cad30760eaa5053ebd80890733d
有好多人問我點解之前睇Video係奶白色而家係透明,原因係呢款產品而家已經係第四代Formula,奶白色嘅係第一代的。時代進步產品Formula都會更新係常識吧。
01b706b81aaf9e63624e0242bad2aa43737baee3c9
呢個圖就係「一格」精華嘅份量,係有一個$1銀咁大的,唔好慳住用。

店長今次試用之後佢嘅評語係:賣咗咁耐以嚟都係聽韓國嗰邊點介紹我就點介紹,今次試完我真係信曬,用完第二支開始啲人已經問我近排做乜精神咁好。總之盒嘢只係買嗰刻覺貴,但係用落其實好抵,你試諗吓用佢嗰一個月至兩個月,佢係完全可以唔駛搽面霜同眼霜,佢一支連埋精華係「一支頂三支」,條數真係喺返曬度。重點係上嚟買的人,有一半都帶朋友上嚟推介,話去韓國買用完身邊朋友都話皮膚望落健康咗好多,叫佢介紹咁樣。

呢支嘢我可以咁講,皮膚問題越嚴重的人得到個效果係越明顯,要長期有效嘅產品呢個係我真心推介。

PS:一開始用建議連續用兩個月(兩盒),之後可以KEEP住最佳狀態兩至三年,然後可以每半年至一年用一盒,已經做到效果。

使用方法:每晚洗完臉拍完爽膚水之後(只要用保濕功效的,唔好用有抗皺功效嘅緊膚水),揼足一格出嚟喺臉部全臉連頸輕輕按摩直至被皮膚吸收,然後就乜都唔駛再加就瞓覺。日間嘅時候用返平時嘅保養品。

即買連結:http://www.ewha-care.com/products/carino-prestige-multi-ampoule

香港特約代理商:梨花Ewha Care
門市:香港九龍觀塘 開源道60號 駱駝漆大廈三座5樓A2室
查詢熱線:+852 2304-1777
Whatsapp:+852 9249-2735

【伸延閱讀】CARINO尊貴類肉毒幹菌精華使用教學│梨花EwhaCare

如果覺得有用請Share分享,謝謝大家。

 

 

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s