Facebook新增「射穿玻璃心」模式,女神發卡必讀!

收兵港女裙下軍隊數以萬計,每個毒男永遠就好似精子咁會覺得自己會成為女神嘅最後一個,以女神就當然好似粒卵子咁只會喺千萬毒男之中㨂取一個。女神做耐咗、地下暗盤藏得耐咗時,總會有唔再需要兵嘅一日而想解散軍隊,但又唔知點樣講好,直接send個message話佢佑又怕佢一時間接受唔嚟,facebook就趁住情人節開咗個「解散軍隊按鈕」,大家一齊嚟睇下啦!  

 

首先喺facebook messenger嘅左上方見到有呢個「射穿玻璃心」模式。

 

呢個模式按鈕都會有警告字眼㗎!仲要係紅色添呀!各位女神㩒核彈時真係要諗清諗楚啊!唔係到你原來唔想散時又傳送出去,咁就真係X到核爆喇!如果你確認嘅話,就按紅色發射掣,佢就會send出去㗎喇🙈

  對方就會收到個禮物盒,你想講嘅嘢就會好好咁樣包住, 建議各位女神喺前一個message比個心理準備班二等兵,例如「我覺得你對我重要我先send比你咋,你唔當我朋友嘅話,就唔淮打開,繼續保持呢種關係就好了」,等佢哋打開都冇仇報吖嘛。

好喇教學完。:)

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s