情人節定清明節都要快樂

圖片來源:http://bj.bendibao.com/gouwu/2013723/111254.shtm

又係一年一度普天同慶,街裡愛人一對對驚閃你唔死嘅情人節,細佬我亦都今年成功保持不閃記錄,一個人去過呢個日子。不過今年比較慶幸,一朝打開FB,最多朋友POST唔係話今日同愛人去邊去邊慶祝,而係啱啱遇著單身嘅朋友都CAP低FB張提醒你今日係情人節個廣告,之後下面打句:(X! 個感情狀況都打單身,重祝我今日情人節快樂!)個感覺同同你講清明節快樂,係冇咩分別!!

細佬年中遇上唔少心儀單身女神(當然可能細佬我鬼仔性格加上畢加索嘅樣,並沒有得到女神青萊。)今日亦都有在意下佢哋點渡過,果然女神對於呢個日子並唔係太在乎,大部份都係講祝大家人日生日快樂,又或者同一班姊妹去下迪士尼咁過。女神思維的確唔係我哋一眾毒男能夠理解!唉….莫講話一齊過,連做兵嘅資格都無。
大家集氣期望細佬我下一個二月十四唔會再係好似七月十四咁過

係呢度祝大家清明….唔係。情人節快樂!!

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s