【往往都有第一次】YADAH彩妝分享會

IMG_6667(1)

《韓國YADAH天然有機彩妝分享會2016》(下稱「YADAH分享會」),大致上叫做完滿結束。當然你問我係咪一個合格既EVENT,我一定會同你講仲有好~~大既進步空間囉。鬼咩,幾個搞手包括我都唔係做開Event既人,全部都係第一次,係痛啲架喇。但係都有好多得著,亦都好多謝一班來賓比左好多友善既意見我。

Any肥,接落泥都係比大家睇下YADAH分享會的花絮啦(呢啲相都係用我部手機影的,當日其實仲有拍攝團隊MIHK,到時佢地出左片我會再同大家分享的)。

IMG_6623
當日連人帶貨到咗Coffee Spec.
IMG_6625
當日介紹既主打係最新推出的ALL DAY系列—ALL DAY Cushion 同埋 ALL DAY Tint。
IMG_6627
其實一直係二樓怖置出左成身汗,係落泥抖抖嘅時候見到快手影咗相咋。
IMG_6630
怖置得差唔多喇,當日YADAH大晒冷,將佢哋所有嘅商品都展示咗出嚟,班賓客嚟到就已經忍唔住不斷係咁影喇。(因為我有任務在身,所以其實影得唔多)
IMG_6661
呢兩款就係YADAH分享會主力介紹嘅產品,個包裝真係好靚。
IMG_6633
首先化妝師Towbe Kwok為E-kids成員Alan Lam化妝,Towbe話到妝前打底係非常之重要,佢喺上妝之前係為左Alan用左個Yadah Puregreen Moisturizing Cream做打底的。
IMG_6667
右邊兩支唇膏就係Towbe話唇妝打底非常好用嘅Yadah迷彩潤彩蜜唇膏。Total係有五款的,而Towbe用既係3號色。
IMG_6638
Alan化完之後就到模特兒 Jade Chau了,而Towbe除咗幫佢都打咗個底之外,仲用咗Yadah All Day Tint為Jade化個靚唇妝。

IMG_6642IMG_6660

IMG_6678
工作人員合返個照先。

#韓國Yadah天然有機彩妝分享會2016 #yadahalldaytint #yadahalldaycushion #ewhacare

Wing Yip | 全職倉務和廢UP

廣告

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s